Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zabudnite na dôchodcu Andersona: FOTO Miláčik žien mladne, toto je nový MacGyver!

Richard Dean Ander­son Zobraziť galériu (2)
Richard Dean Ander­son (Zdroj: rdanderson.com)

Televízna spoločnosť CBS oznámila, že v hlavnej úlohe pripravovaného rebootu seriálu MacGyver (1985 - 1992) sa predstaví americký herec Lucas Till. MacGyverovho najlepšieho kamaráta zo strednej školy Gunnera stvárni Joshua Boone. Pridali sa tak k Georgeovi Eadsovi, ktorého obsadenie potvrdili tvorcovia už skôr.

Dej novinky, ktorá bude zároveň prequelom pôvodného seriálu MacGyver, sa bude zameriavať na dvadsiatnika Angusa MacGyvera, ktorý sa stane členom tajnej organizácie. Tvorcovia by mali tiež prezradiť, ako sa agent naučil niekoľko svojich najznámejších trikov. Autormi scenára pilotnej epizódy sú Paul Downs Colaizzo a Brett Mahoney, o réžiu sa postará David Von Ancken. V seriáli MacGyver, ktorý si vyslúžil napríklad štyri nominácie na Primetime Emmy Awards, stvárnil titulnú postavu Richard Dean Anderson. Šesťdesiatšesťročný herec sa objavil aj vo filmoch MacGyver: Stratený poklad Atlantídy (1994) a MacGyver: Cesta do skazy (1994).

Lucas Till
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: offclouds)

Návrat MacGyvera: Tvorcovia odhalia aj jeho najznámejšie triky

Dvadsaťpäťročný Lucas Till debutoval filmom The Adventures of Ociee Nash (2003), po ktorom nasledovali snímky Walk the Line (2005), Pestúnka v akcii (2010), X-Men: Prvá trieda (2011), Svetová invázia (2011), Stokerovci (2013), X-Men: Budúca minulosť (2014) či Amazing Spider-Man 2 (2014).

Viac o téme: MacGyverLucas Till
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu