Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Legendárny herec bol na pokraji smrti: Tohto sa vzdal a navždy mu to zmenilo život

Anthony Hopkins Zobraziť galériu (2)
Anthony Hopkins (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Anthony Hopkins len pred pár dňami oslávil svoje 83. narodeniny. Táto žijúca herecká legenda patrí bezpochyby k najlepším hercom, akých sme kedy mohli vidieť na striebornom plátne. No aj on mal svojich démonov.

Aj keď Sir Anthony Hopkins nedávno oslavoval narodeniny, svojim fanúšikom sa na sociálnej sieti Twitter prihovoril pri úplne inej príležitosti. Rovnako ako mnohí iní, aj on podľahol démonom. Konkrétne tomu vo fľaši. Herec sa totiž môže pochváliť, že už 45 rokov sa nedotkol alkoholu.

Legendárny Samuel L. Jackson oslavuje narodeniny: Jeho vek by mu tipoval len málokto!

„Pred 45 rokmi som konečne precitol. Smeroval som ku katastrofe a upíjal som sa k smrti. Nechcem vám nič kázať, no mám pre vás odkaz,“ začal na úvod svojho príspevku. V tom momente sa slávny herec opýtal samého seba, či chce ešte žiť, alebo jednoducho zomrieť. A vám už je asi jasné, ktorú možnosť zvolil.

Anthony Hopkins
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/John P. Johnson/HBO via AP)

Ako sám dodáva, zrazu pocítil úľavu a jeho život bol odvtedy úžasný. Ľuďom odkázal, aby sa nevzdávali a pridal aj zaujímavú myšlienku, že dnešok je dňom, ktorého sme sa ešte včera báli. Anthony Hopkins sa preslávil hlavne postavou Hannibala Lectera vo filme Mlčanie jahniat. Za túto postavu získala aj Oscara. Naposledy sa nominácie dočkal minulý rok, konkrétne za film Dvaja pápeži. 

Viac o téme: HerecAnthony HopkinsAlkohol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu