Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Slovenský herec vzhľadom šokoval kolegov: Milan, do pi*e, ty si Terminátor!

Milan Ondrík Zobraziť galériu (2)
Milan Ondrík (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Ich reakcie nemajú chybu! V máji budúceho roka by mal do slovenských kín prísť film Jakuba Krónera s názvom Miki. Ústrednú úlohu - bývalého bossa slovenského podsvetia Mikuláša Černáka - v ňom stvárňuje slovenský herec Milan Ondrík. Ten na svojej postave poctivo pracuje a výsledkom ohuruje fakt každého.

Na Telkáči sme vás už o pripravovanom filme informovali. Milan Ondrík sa netají tým, že na túto úlohu sa zodpovedne pripravuje. „Snažil som sa naštudovať si dostupné zdroje, napozerať videá z toho obdobia, mal som možnosť dvakrát sa s Mikulášom Černákom osobne stretnúť. Navnímal som jeho intonáciu či gestá. Kvôli postave som nabral svalovú hmotu, nechcel som všetko nechávať na masky či kostýmy, ktoré sú, mimochodom, skvelé," uviedol na margo toho talentovaný herec. 

A veru, na svalovej hmote Ondrík stále zodpovedne pracuje. Dôkazom sú zábery, ktoré v týchto dňoch zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tie ho zachytávajú počas jedného z tréningov. „Pane na nebi! Veď sa už ani do šatne nepomestíme,” reagoval jeho herecký kolega Roman Polačik. Pri pohľade na Ondríka zostal v šoku aj Alexander Bárta. „Milan, do pi*e, ty si Terminátor,” napísal. Čo na jeho formu hovoríte vy?!

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.  

 

 

Viac o téme: Milan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu