Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľký návrat na obrazovky: Kraus a Marcin to opäť roztočili!

Peter Marcin a Andy Kraus v relácii Neskoro večer. Zobraziť galériu (3)
Peter Marcin a Andy Kraus v relácii Neskoro večer. (Zdroj: RTVS/YouTube)

Peter Marcin a Andy Kraus, známi humoristi, herci a scenáristi, sa po rokoch opäť stretli pred kamerami v programe Neskoro večer. Fanúšikovia tejto legendárnej humoristickej dvojice sa rozhodne nenudili!

Peter Marcin aAndy Kraus tvorili pred pár rokmi nerozlučnú dvojicu, diváci ich spoznali najmä vďaka megaúspešným televíznym reláciám Uragán aSusedia, ktoré vminulosti na obrazovkách trhali rekordy sledovanosti. Po dlhšej odmlke sa stretli na nakrúcaní novej časti zábavnej šou Neskoro večer, ktorú moderuje Peter Marcin. Andyho Krausa si moderátor pozval do svojej šou ako hosťa,atak ich po rokoch uvidelidiváci opäť spolu na jednom pódiu.

Peter Marcin a Andy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS/YouTube)

"Tento rok máme 15. výročie Uragánu. Myslím si, že je to pekná príležitosť, aby sme sa s Andym stretli a trochu pospomínali na staré časy. Preto som sa rozhodol, že ho pozvem do svojej šou a som rád, že pozvanie prijal," uviedol pre médiá dôvodystretnutia Peter Marcin.

VIac o stretnutí Andyho Krausa a Petra Marcina sa môžete dozvedieť prostredníctvom oficiálnej YouTube stránky talkshow Neskoro večer.

Peter Marcin a Andy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS/YouTube)

Viac o téme: RTVSPeter MarcinNeskoro večerAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu