Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

"Milionár" Nikodým náhradou za prúser so Šokom: Takto si chce RTVS získať divákov!

Martin Nikodým
Martin Nikodým (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V boji o sledovanosť sa rozhodli použiť ťažký kaliber! Na Telkáči sme sa vás už informovali, že relácia Traf to!, ktorú vysielala verejnoprávna Jednotka a moderoval ju Juraj Šoko Tabaček, skončila. Divákov tento projekt jednoducho nezaujal a za obľúbenú zábavnú šou 5 proti 5 nebol adekvátnou náhradou. Teraz už je známe, kto a ako by mal prilákať divákov.

Keď sa v decembri minulého roka verejnosť dozvedela, že relácia 5 proti 5 na obrazovkách RTVS končí, v šoku boli nielen piati z piatich opýtaných Slovákov, ale rozčarovanie neskrýval ani moderátor Andrej Bičan. Zábavná relácia sa totiž vysielala dlhé roky a tešila sa značnej diváckej priazni. 

A hoci si od nového projektu Traf to! kompetentní veľa sľubovali, novinka ich očakávania nenaplnila a tento projekt dostal STOP-ku. 


Pozrite si tiež:

V RTVS skončili hneď dva projekty: Tieto relácie už na obrazovkách neuvidíte!


Ako informuje aktuálne vydanie denníka Nový Čas, v Mlynskej doline  už vedia, čo spomínanú reláciu na obrazovkách nahradí. „Do jesennej vysielacej štruktúry pripravuje RTVS novú vedomostnú súťaž orientovanú na všeobecné vedomosti o Slovensku a Európe s názvom Všade dobre, doma naj, ktorú budú môcť diváci sledovať denne podvečer, od pondelka do piatka. Moderátorom relácie bude Martin Nikodým, ktorý má bohaté skúsenosti z moderovania podobného typu programov, ktoré určite zužitkuje aj v pripravovanom formáte,“ potvrdil Novému Času PR manažér RTVS Filip Púchovský.

Martin Nikodým je medzi Slovákmi obľúbeným moderátorom a na obrazovkách sa objavuje už roky. Ako sám na margo tejto príležitosti poznamenal, veľmi sa na tento projekt teší a verí, že sa bude stretávať s výnimočnými hráčmi. 

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu