Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nový DUNAJ je ZA ROHOM: Ján Koleník prehovoril... TOTO nás čaká v PIATEJ sérii!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už o pár dní sa rok 2023 preklenie do roku 2024, no a ten prinesie na obrazovky množstvo očakávaných televíznych projektov. Medzi tie najobľúbenejšie jednoznačne patrí aj piata séria seriálu Dunaj, k vašim službám. Na čo sa teda môžeme tešiť?

Len pred nedávnom Markíza oznámila novinku, ktorá divákov mimoriadne nadchla. A síce, že na pokračovanie milovaného Dunaja, nebudú čakať pridlho. Tešiť sa naň môžu už počas januára. Podľa televízie nové časti sľubujú strhujúce momenty a životy obyvateľov Dunaja vraj čakajú poriadne zvraty. A o tom, čo sa bude diať, prehovoril herej Ján Koleník, ktorý stvárňuje postavu esesáka Waltera Klausa. 

Nový DUNAJ je ZA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Walter bude, samozrejme, hájiť záujmy Ríše. Pritvrdzujeme aj historicky. Ako vieme, tá situácia bola dosť vážna. Takže Walter je nositeľom tejto hrozivej línie. No a čo sa týka jeho súkromnej linky, vznikne tam istá vzťahová peripetia. Aj s Evou, ale vznikne tam niečo aj v samotnej Walterovej blízkej rodine. AJ vo vzťahu k Helge," opísal charizmatický umelec v rozhovore pre web markiza.sk 

Prezradil ešte niečo o budúcom "vzťahovom trojuholníku"? To sa dozviete vo videu nižšie, kde zistíte aj mnohé ďalšie zaujímavosti o nadchádzajúcej piatej sérii seriálu Dunaj, k vašim službám! 

Viac o téme: Ján Koleník5. sériaDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu