Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Nečakaný KONIEC v Jojke: Ostrieľaného moderátora nahradí tento muž!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už čoskoro sa na obrazovky Jojky vráti obľúbená šou s názvom Bez servítky. Jej neodmysliteľnou súčasťou je moderátor Milan Junior Zimýkoval, ktorý bol jedným z hlasov relácie. Ako sme sa ale dozvedeli, už čoskoro dôjde v programe k istý zmenám.

Už 8. januára sa na obrazovkách TV Joj bude opäť variť. Tvorcovia relácie Bez servítky zaregistrovali nadšenie divákov, keď medzi sebou súťažili uznávaní profesionálni kuchári. Aj tentokrát dali dokopy partiu ozajstných majstrov. 

Ako prvý sa predvedie Filip Urbanič - mladý muž, pôvodom zo Zohoru. Pôvodne chcel ísť študovať medicínu, nakoniec študoval gastronómiu v dánskom Odense. Prax nadobudol v reštaurácii, ktorá má 250-ročnú históriu. Pracoval tiež v reštaurácii, ktorá získala Michelinskú hviezdu a v ktorej večera stojí okolo 2 000 eur.

Šou Bez servítky sa od 8. januára vráti na televízne obrazovky Jojky (Zdroj: TV Joj)

Kým počas tohto týždňa bude ešte dianie v šou spoločne s Didianou komentovať Junior, od 15. januára už čaká reláciu určitá zmena. „Moderátor Milan Junior Zimnýkoval odchádza zo šou Bez servítky po vzájomnej dohode s jej tvorcami. Novým hlasom sa stal Lukáš Frlajs, ktorý spolu s Didianou už v týchto dňoch načítava komentáre a spolupráca s ním je skvelá," povedala nám k tomu hovorkyňa televízie Lucia Tuhelová. 

Nečakaný KONIEC v Jojke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Bez servítkyMilan Junior ZimnýkovalLukáš Frlajs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu