Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Intímne ODHALENIE Dominiky Mirgovej: Ehm, až takéto DETAILY sme vedieť NECHCELI!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Dominika Mirgová (32) prijala pozvanie do talkshow Petra Marcina Neskoro večer. No to zrejme ani netušila, aké intímne témy budú rozoberať. Zabávač sa totiž speváčky opýtal na jej prvú lásku... Najprv opísala tú zo škôlky, no potom aj takú tú prvú naozajstnú. Ehm, ale až takéto detaily sme vedieť nechceli!

Už v sobotu 10. februára o 21.40 h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer. Ako prvú privíta talentovanú speváčku Dominiku Mirgovú, ktorá sa zviditeľnila ako 16-ročná vďaka speváckej súťaži. Aktuálne vydala svoj siedmy album - duety so známymi slovenskými speváčkami a ako sama hovorí, je to CD pre ženy a o ženách. Jeho názov je preto jednoznačný Wonder Woman.

Intímne ODHALENIE Dominiky Mirgovej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

Peter Marcin zabŕdol svojou otázkou do intímnej zóny a pýtal sa na prvú lásku. „Bola v škôlke. My sme tam už spávali spolu v posteli, vedľa seba... Dostávala som také malé voňavky testerové...“ zahlásila Dominika. Moderátor však chcel vedieť viac o jej prvej skutočnej láske. No a to Mirgová odhalila aj detail, na ktorý sa Marcin nepýtal. „Nepýtal som sa až tak...“ zahlásil "zahanbene". No speváčka sa nedala a kontrovala protiotázkou.

Pozrite si ukážku o čo išlo. Nenechajte si však ujsť aj ďalšie rozprávanie tejto sympatickej slovenskej speváčky už v sobotu večer o 21.40 h na Jednotke v relácii Neskoro večer!

Dominika Mirgová v Neskoro večer o prvej láske (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Dominika MirgováNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu