Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Adela Vinczeová odhalila INTÍMNU PIKOŠKU: Ehm, Viktor nebude nadšený!

(Zdroj: Instagram/Viktor Vincze)

BRATISLAVA - Teraz už celé Slovensko vie, že si k raňajkám pokojne sadne aj holý! Adela a Viktor Vinczeovci patria k obľúbeným celebritným párom. A to aj vďaka ich zmyslu pre humor. Ten moderátorka nezaprela ani vtedy, keď vo svojej šou Trochu inak hostila odborníka na spoločenskú etiketu - Daniela Šmída.

Už dnes večer o 21:55 si na obrazovkách Dvojky môžete vychutnať ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej talkšou Trochu inak s Adelou. Populárna moderátorka Adela Vinczeová vás zavedie do sveta ľudí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou.

Tentokrát sa porozprávala so spevákom, skladateľom a producentom Mirom Jarošom, ktorý svoju spevácku kariéru odštartoval v prvej sérií Superstar. Jej druhou hostkou bola Zuzana Marková, vzťahová poradkyňa a mediátorka, ktorá sa venuje témam ženského tela, intimity a sexuality. Diváci sa môžu tešiť aj na veľmi inšpiratívny rozhovor s českým mentorom Danielom Šmídom, ktorý je lektorom etikety a odievania, publicistom a autorom kníh, propagátorom kultivácie firemného prostredia.

S posledným spomínaným hosťom sa Adela rozprávala napríklad aj o tom, ako on zvykne byť doma ustrojený napríklad pri raňajkách. „Ja som napríklad vďačná, keď je môj partner vôbec oblečený pri raňajkách,” poznamenala, čím všetkých prítomných náramne pobavila. 

Pozrite si úryvok z relácie Trochu inak s Adelou a nenechajte si ujsť celú dnešnú epizódu už dnes večer o 21:55 na Dvojke. 

VIDEO: Adela Vinczeová vo svojej šou hostila odborníka na spoločenskú etiketu - Daniela Šmída. 

Adela Vinczeová odhalila INTÍMNU PIKOŠKU: Ehm, Viktor nebude nadšený! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: VinczeováTrochu inak s Adelou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu