Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slovenský herec všetkých šokoval: Uff! To je ale RADIKÁLNA ZMENA!

Marián Mitáš Zobraziť galériu (2)
Marián Mitáš (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ako iný človek! Herec Marián Mitáš (42) sa aktuálne objavuje v úspešnom jojkárskom seriáli Nemocnica. Okrem toho sa ale venuje aj iným projektom. Dôkazom je fotka, ktorou sa aktuálne pochválil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Vyzerá na nej však úplne inak, než sme zvyknutí.

Marián Mitáš je úspešný slovenský herec, ktorý má na konte aj účinkovanie v zahraničných produkciaćh. Slováci ho aktuálne môžu vídať v seriáli Nemocnica, ktorý vysiela TV Joj každý utorok a štvrtok o 20:35. V úlohe chirurga Adama Ondruša mu to mimoriadne pristane a jeho fanúšičky nám určite dajú za pravdu, že doktorský plášť mu svedčí. 

Marián Mitáš
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Iné to už ale je pri pohľade na fotku, ktorú Marián zverejnil na svojom Instagrame. Pochádza z nakrúcania počinu Vojna policajtov a sexi herec na nej vyzerá úplne inak. Dlhšie vlasy, fúzy a "popolníky" na očiach mu nielen pridali pár rokov, ale výrazne ubrali na sexepíle. 

„Úžasná premena! Nespoznal by som ťa!” znejú vybrané z komentárov pod fotkou. Niektorí sa dokonca zhodujú na tom, že im takto zamaskovaný Mitáš pripomína nebohého Jara Filipa. 

 

 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu