Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nový kšeft v RTVS: Ďurianová moderátorkou veľkej šou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Po tom, čo Marianna Ďurianová (46) dala v roku 2014 po dlhých 13 rokoch výpoveď v Markíze, jej hviezda už veľmi nezažiarila. Chvíľu pôsobila v konkurenčnej Jojke, no tam plány s vlastnou reláciou nevyšli. Od roku 2017 pracuje v RTVS... A o tom, že sa jej tam darí, svedčí aj fakt, že dostala nový kšeft. Bude moderovať veľký projekt!

Tento rok to bude už 9 rokov, čo Marianna Ďurianová odišla z Markízy. No vo svete šoubiznisu sa rozhodne nestratila. Hoci boli jej prvé kroky veľmi neisté a svoje miesto hľadala v konkurenčnej Jojke aj v známom vydavateľstve, v roku 2017 napokon zakotvila v RTVS, kde pôsobí dodnes. 

A aj sa jej tam darí. Okrem športového spravodajstva, ktoré tam modruje, dostala ďalšiu príležitosť - bude moderovať novú veľkú šou. Prezradila ju fotka, ktorú si zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Vyzerá na nejako socha slobody... No dôležitý bol hashtag, ktorý k nej pridala: Voda spieva. 

Zdroj z televízie nám potom potvrdil, že Ďurianová bude moderátorkou tohto nového projektu. Má to však jeden háčik. „Bude len jedným z moderátorov, dokopy ich bude 6,“ prekvapil nás svojimi slovami náš zdroj. Relácia by sa na obrazovky verejnoprávnej televízie mala dostať v septembri. 

A o čom Voda spieva bude? 

Ambíciou je divákom predstaviť a ocenich tých, vďaka ktorým máme na Slovensku čistú a zdravú vodu. Nominovať je možné jednotlivcov, spoločnosti alebo samosprávy a odprezentovať tak ich pomoc vodným zdrojom. 

Spomedzi nominovaných vyberie odborná porota 6 jednotlivcov, 6 spoločností a 6 miest alebo obcí. Následne prebehnú 3 nominačné kolá, z ktorých diváci vyberú 9 finalistov. Veľké finále následne prebehne naživo 24. septembra 2023 na Jednotke

Nový kšeft v RTVS:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: rtvs)

Viac o téme: RTVSMarianna ĎurianováVoda spieva
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu