Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šok pre fanúšikov: Milujem Slovensko na jeseň NEUVIDIA... KONIEC celej šou?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA -Šou Milujem Slovensko patrí k najpopulárnejším projektom verejnoprávnej RTVS. Ani po niekoľkých sezónach sa divákom nezunovala - práve naopak. Každý týždeň sa k televíznym obrazovkám vracali s veľkým nadšením. Aktuálne sa ale objavila informácia, že rodinná relácia sa počas najbližšej jesene na obrazovkách neobjaví. Skončila už nadobro?

Tak toto snáď nie! Portál mediaboom.sk najnovšie vyšiel s informáciou, ktorá mnohých fanúšikov zarazila a isto aj zarmútila. Podľa spomínaného webu sa Milujem Slovensko počas tohtoročnej televíznej sezóny na obrazovky nevráti.

Šou Milujem Slovensko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Šou Milujem Slovensko)

Diváci nadobudli pocit, že skončia "s dlhým nosom" a mnohí sa pýtajú, čo bude s ich obľúbenou šou ďalej, keďže na jeseň ju má nahradiť vedomostná relácia Čo ja viem. Ako to teda bude, sme sa pýtali priamo v RTVS. A zdá sa, že priaznivci tohto zábavného formátu nemusia zúfať. Milujem Slovensko totiž ešte rozhodne nepovedalo svoje posledné slovo! 

„Obľúbenú zábavnú reláciu Milujem Slovensko vysielala RTVS premiérovo kontinuálne v jarnej aj jesennej sezóne od jesene 2021. Aj s ohľadom na väčšiu variabilitu programov v piatkovom prime-time sa RTVS pre jeseň 2023 rozhodla pre zmenu. Diváci sa po dlhšej pauze môžu tešiť na populárnu vedomostnú šou Čo ja viem, ktorá sa tak dočká svojej jubilejnej desiatej série. Šou Milujem Slovensko sa na obrazovky vráti v novej premiérovej sérii v budúcom roku," povedal pre Telkáč Filip Púchovský, PR manažér RTVS. 

Tak čo, potešila táto správa aj vás? 

Šok pre fanúšikov: Milujem
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Viac o téme: Milujem Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu