Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Agresívne vyčíňanie "Belmonda" z Bez servítky: Za VYHRÁŽKY SMRŤOU bude pykať!

Súťažiaci Ľuboš svojím správaním mnohých šokoval. Zobraziť galériu (4)
Súťažiaci Ľuboš svojím správaním mnohých šokoval. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Zamrzol mu úsmev na tvári! Diváci jojkárskej relácie Bez servítky boli včera svedkami toho, ako súťažiacemu Ľubošovi praskli nervy. Voči svojim súperom bol agresívny, vulgárny a dokonca sa im vyhrážal, že ich pozabíja. Keď prišiel na nakrúcanie nasledujúci deň, pri pohľade na záhadnú obálku akosi skrotol.

Ľuboš hneď v prvých dňoch nakrúcania ukázal, že nepatrí práve medzi gentlemanov a je skôr hulvát. Aj v deň, keď bol hostiteľom práve on, sa poriadne vyznamenal. Žiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle. 

Jeho správanie sa akoby stále viac stupňovalo a to, čo predviedol počas návštevy u Bašky šokovalo mnohých. Keď súperili v mútení maslá, Matej mu zo srandy dal maslo na tvár. Ľubošovi v tej chvíli praskli nervy a začal chrliť vulgarizimy a pridal aj vyhrážky. „Pozabíjam vás všetkých! Zajtra ide stôl cez okno, to ti garantujem! Zneuctili ste ma všetci. Nepomôže vám nikto,” vrieskal na svojich súperov, ktorých ešte pooblieval nestuhnutým maslom. 

Už v upútavke na dnešné vydanie relácie bolo vidno, že počas nasledujúceho dňa čakalo na arogantného a hrubého samozvaného Belmonda nemilé prekvapenie. Keď Viktor ponúkal súperov welcome drinkom, jemu podal obálku. Čo v nej bolo, súperom neprezradil. Ako sme sa ale z JOJky dozvedeli, tá správa ho určite nepotešila. „Súťažiaci Ľuboš bol za soje nepríjemné správanie z relácie Bez servítky vylúčený,” povedala nám k tomu hovorkyňa televízie Lucia Tulehová. 

Agresívne vyčíňanie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Agresívne vyčíňanie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

Skôr, než Ľuboš od svojich súperov odišiel, nenechal si ujsť príležitosť, aby na nich aspoň slovne zaútočil. Čo im povedal, si môžete pozrieť dnes o 17:50 v relácii Bez servítky na JOJke. 

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu