Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

V jojkárskej Bez servítky varí "Belmondo": Šokujúci útok na súperov... Boli aj slzy!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Býva už pomaličky zvykom, že každý týždeň sa v zostave jojkárskej relácie Bez servítky nájde nejaký... element, ktorý na seba výrazne púta pozornosť. Inak tomu nie je ani teraz. Divákom je už po pondelkovej epizóde jasné, že tentokrát je to invalidný dôchodca Ľuboš Zaťko (46), ktorý sa prezentuje ako slovenský Belmondo.

Tento týždeň reláciu Bez servítky okorení Ľuboš. A to poriadne! V utorok totiž varí práve on a podľa vlastných slov je pripravený vyhrať. „Priatelia ma volajú Belmondo pre môj temperament, že vraj šarm a humor,” vyhlásil o sebe pred kamerou súťažiaci. Jeho súperi ale zrejme tento názor až tak nezdieľajú. A potom, čo sa Ľuboš predviedol ako hostiteľ tak zvlášť...

V jojkárskej Bez servítky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Ľuboš totiž vítal svojich hostí s uhorkovou šťavou. Malo ísť o žart, ale hostia sa príliš nebavili. Privítanie pri stole tiež nebolo ideálne. Belmondo ešte svojim hosťom neponúkol ani len prvý chod a už na nich spustil poriadne výčitky. Nepáčilo sa mu totiž, že k nemu prišli všetci oblečení v čiernom. „Veľmi ste ma urazili. Čo tu niekto zomrel? Kto začne so mnou vojnu, možno ju vyhrajete, ale víťaz budem ja,” poznamenal nahnevaný hostiteľ. 

V jojkárskej Bez servítky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Počas svojho "prejavu" súperov nešetril a Barbore dokonca povedal, že "máš blonďavé vlasy a si hlúpa. Keď ti niekto povie vyskoč z okna, tak ty vyskočíš.” Nečudo, že po takýchto slovách sa rozplakala. 

V jojkárskej Bez servítky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

V akom duchu sa večer bude ďalej uberať a čo Ľuboš navaril pre svojich hostí, si môžete pozrieť dnes o 17:50 na obrazovkách JOJky.

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu