Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Druhá Mojsejová opäť na obrazovkách Jojky: Šokuje bývaním a... Jedna perla za druhou!

Emília Kissová
Emília Kissová (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Diváci sa majú na čo tešiť! Obľúbená jojkárska šou Bez servítky sa po prázdninách vrátila na obraz a vyzerá to tak, že ani teraz nebude núdza o exotov a rôznych zaujímavých súťažiacich. K nim nepochybne patrí aj výstredná Emília Kissová, známa pod prezývkou Babula, ktorá odštartuje tento súťažný týždeň.

Emília Kissová, známa pod prezývkou Babula, je divákom jojkárskej relácie Bez servítky dobre známa. Svoje šťastie v kulinárskej šou totiž skúšala už v minulosti. A aj vtedy divákom vyrazila dych gýčovým zariadením svojho domu. Mnohí ju odvtedy prirovnávajú k Nore Mojsejovej. 

Diváci relácie Bez servítky sa aj dnes prenesú do jej domu v Orechovej Potôni, kde opäť raz s pýchou predvedie svoj luxus. Ako prezrádzajú upútavky pozornosť upriami najmä na svoju novú kuchyňu. 

„Zariaďovala som si to tu sama, lebo manžel vždy necháva všetko na mňa. Lebo vie, že mám lepší vkus. Aj Ludvík XIV. by mi mohol závidieť,“ poznamenala Babula, ktorá počas nakrúcania perlila oveľa viac. Divákom napríklad tiež prezradila, že máva sny s Ježišom. 

Ak chcete vedieť, ako sa jej podarilo navariť a čo na jej dom povedia jej hostia, pozrite si dnes o 17:50 na obrazovkách JOJky šou Bez servítky. Nudiť sa určite nebudete!

Viac o téme: Emília KissováBabulaBez servitky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu