Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Exotická kráska z jojkárskej Bez servítky nadchla divákov: Kokso! Veď to je sesternica Ibiho Maigu

Awa divákov nadchla. Zobraziť galériu (3)
Awa divákov nadchla. (Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Obľúbená jojkárska šou Bez servítky sa po televíznych prázdninách vrátila na obrazovky. V pondelok hostila súťažiacich sympatická Awa, ktorá hosťom a divákom priblížila chute Afriky. Pochádza totiž z Mali.

Ako už komentátori relácie Bez servítky - Milan Zimnýkoval a Dagmar Dianová naznačili, práve z tejto krajiny pochádza najznámejší slovenských černoch - Ibrahim Maiga. A toho dobre pozná aj krásna Awa. Sú totiž bratranec a sesternica. 

Bolo to práve Ibi, kto ju pred pár rokmi bol podporiť, keď sa ako modelka predviedla na obľúbenom podujatí - Bratislavských módnych dňoch. Mnohé Slovenky a Slováci sledujú Awu aj na sociálnych sieťach a podľa našich informácií sa divákom predvedie aj v inej jojkáskej šou - v Nákupných maniačkách. 

Parádnica Awa sa však najskôr zvŕtala v kuchyni pri hrncoch. Svojich hostí spočiatku zaskočila tým, že nepodávala žiaden alkohol, potom im vyrazil dych africkou kuchyňou. Niektorým v pozitívnom slova zmysle, iným príliš neulahodila. 

Exotická kráska z jojkárskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ )

Exotická kráska z jojkárskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ )

Či bude jej menu napokon víťazné a odnesie si zo šou výhru v podobe 1 000 eur sa dozvieme v závere tohto pracovného týždňa. Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na Jojke. 

Viac o téme: Bez servítkyAwa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu