Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

V Bez servítky sa objavila druhá Nora Mojsejová: Celé je to PODVOD!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pýšila sa luxusom a prepychom! Utorkovou hostiteľkou v obľúbenej šou Bez servítky bola 24-ročná mamička Kristína. Tá svojich hostí i divákov priam šokovala honosným bývaním plným vzácnych obrazov i starožitného nábytku.

„Toto je môj krásny dom v Bojničkách. Ja vás tu vítam, poďte ďalej,” takýmito slovami sa prihovorila Kristína televíznym divákom, ktorým pyšne ukazovala priestory honosného sídla, ktoré podľa vlastných slov obýva. 

Majiteľom vzácnych obrazov i luxusne pôsobiacich kusov nábytku je podľa Kristíniných slov jej svokor. A veru, dych vyrazila aj svojím hosťom. Tí poznamenali, že už len čakali, aby ich tam obsluhovalo služobníctvo. 

V Bez servítky sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)
V Bez servítky sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)
V Bez servítky sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ako býva zvykom, Kristína sa nevyhla komentárom na sociálnych sieťach. Viacerí ju dokonca označovali za druhú Noru Mojsejovú. Do konverzácie sa zapojila aj samotná Kristína. Tá mnohých poriadne prekvapila. 

„Aby sme boli v obraze. Sme v reality šou, takže nie všetko, čo sa povie, je pravda.    Väčšina ľudí, ktorí natáčajú, si priestory prenajímajú a povedia, že to je ich, pretože nemôžu povedať, že nie je. Nie všetko, čo sa vysiela, je pravda. A nie, nemám milióny, ani nie som kráľovná. Som obyčajná baba z dediny a to, čo sa vysiela, zavádza ľudí,” uviedla v komentároch Kristína, ktorá svoju účasť v šou oľutovala. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu