Štvrtok27. jún 2024, meniny má Ladislav, Ladislava, zajtra Beáta

Vratko Sirági oslavoval, toto ho dojalo najviac: Nielen vrúcne narodeninové objatia, ale aj... Wau!

Vratko Sirági
Vratko Sirági (Zdroj: Instagram VS)

BRATISLAVA - Vratko Sirági prešiel rôznymi životnými obdobiami a dve z nich ho veľmi zasiahli. Vtedy, keď riešil onkologický problém a keď sa po vysokej škole rozhodoval, čo so životom. Sen prihovárať sa ľuďom z televíznej obrazovky sa mu splnil. Pri sfúknutí narodeninovej sviečky si iste želal nielen zdravie, ale aj splnenie ďalších túžob.

Moderátor Vratko Sirági nedávno oslávil 33. narodeniny. Krásny vek. Obdobie, kedy už človek väčšinou vyrástol z mladíckej bezbrehej bláznivosti a začína si vo veľkom plniť svoje sny. Obdobie, kedy už vie, čo chce. Vratkovi sa už mnohé sny splnili a na mnohé ešte len príde rad. Tou najväčšou radosťou je ale preňho rodina a priatelia. A tí mu pripravili parádny darček v podobe pesničky, ktorú uverejnil na sociálnej sieti. A pridal aj tieto slová vďaky.

"Narodeniny, ten jeden deň v roku, kedy vám vo zvýšenej miere pípa telefón, chodia správy či telefonáty. Deň, kedy sa to všetko začalo a zároveň čas, kedy sa človek môže poďakovať, zamyslieť a tešiť z toho, že je. Že je zdravý. Že má sny. Že sú okolo neho ľudia, ktorých miluje. Že žije život, ktorý tak ako každý iný má svoje radosti aj starosti. Ako často hovorí naša starká: “Buď pokorný, k ľuďom láskavý a vždy skromný.” Teším sa z toho, že jej slová nikdy nevybledli a sú pre mňa každý rok jedny z najkrajších. Tak vitaj 33tka. Teším sa na to, čo nám život pripraví."

Blahoželáme aj my, želáme najmä veľa zdravia a veríme, že na plnenie snov nebude treba dlho čakať.

Vratko Sirági oslavoval, toto ho dojalo najviac: Nielen vrúcne narodeninové objatia, ale aj... wau! (Zdroj: Instagram /Vratko Sirági)

Viac o téme: Vratko SirágiNarodeniny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu