Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Jozef Vajda sa stretol s PODIVNÝM fanúšikom: Totálne TREPAL... To čo si VYMYSLEL?!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už dnes večer nás na obrazovkách RTVS čaká nová epizóda populárnej šou Hit roka. Medzi celebritných glosátorov tentokrát zasadne aj herec Jozef Vajda, Rovnako ako ďalšie známe osobnosti, aj on sa podelí o vtipnú historku zo svojho života... Tak TOTO je totálny bizár!

Dnes večer moderátor Ján Žgravčák privíta v kreslách glosátorov Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Michala Hudáka a Jozefa Vajdu. Prostredníctvom krátkych ukážok sa vrátime do rokov 1986, 1966 a 1977. Jozef Vajda je známy divadelný, televízny a dabingový  herec. Jeho talent a prínos do slovenskej kultúry sú nespochybniteľné. V rokoch 1977 – 1980 účinkoval v Poetickom súbore Novej scény a od roku 1980 pôsobí v Činohre Slovenského národného divadla. V začiatkoch jeho kariéry ho ľudia ešte bežne na ulici nespoznávali  a tak si Jožko Vajda v tohto týždňovom Hite roka zaspomína na príhodu, kedy totálne vybabral so „svojím fanúšikom“. 

Jozef Vajda sa stretol
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

„Jožko, ty si niekedy utekal pred fanúšičkami?" spýta sa herca Ján Žgravčák. Vajda síce pred ženami utekať nemusel, zato však zažil niečo, čo by človeku ani nenapadlo. „S divadlom sme cestovali niekde a zastavili sme v jednom motoreste. Herci z divadla vystúpili a išli sa najesť. Medzi nimi aj ja. A bola tam skupinka mladých ľudí, že jeeej, herci prišli! Tak k nám chodili a jeden taký mladík tam prišiel, že všetkých vás poznám. Menoval a mňa sa pýta: Máte tu aj toho Vajdu? Ja som bol vtedy ešte taký mladý začínajúci," začal hovoriť herec, ktorý si z dotyčného muža urobil srandu a povedal mu, že Vajda síce v motoreste je, ale niekam si odbehol. No a potom to prišlo. Ako fanúšik zareagoval a aké nezmysly mu narozprával, sa dozviete vo videu! 

Jozef Vajda sa stretol s PODIVNÝM fanúšikom: Totálne TREPAL... To čo si VYMYSLEL?! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Jozef VajdaHit roka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu