Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na obrazovky mieri Výnimočná Nikol 2: Zmenený Tomka z Dunaja... Zahrá si aj sestra Katky Koščovej!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už 22. apríla sa na obrazovky vracia populárny seriál Výnimočná Nikol, ktorý bude pokračovať svojou druhou sériou. Tá prinesie ďalšie zaujímavé prípady, no aj mnoho vtipných momentov v podaní hlavnej postavy, ktorú stvárňuje Táňa Pauhofová. A tešiť sa môžete aj na ďalších známych hercov!

Niektorí nedočkaví diváci si už prvú epizódu pozreli, a to vďaka platforme Voyo. V tejto epizóde sa môžeme tešiť na niekoľko nových postáv a, samozrejme, nielen tie hlavné, ale aj epizódne. V prvej časti sa tak diváci stretnú rovno s dvomi známymi osobnosťami, 

V Nikol si zahrá herec Igor Kasala, ktorí je divákom známy ako "pán Tomka" z populárneho seriálu Dunaj, k vašim službám. Kým v tomto počine pôsobí ako veľký elegán a vždy nosí svoj charakteristický "ulízaný" účes, tu bude vyzerať celkom inak, oveľa modernejšie a tak trošku "strapato". 

Na obrazovky mieri Výnimočná
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ďalšiu epizódnu postavu v prvej časti stvárni Veronika Husovská Koščová. Ak vám je časť jej priezviska akási povedomá, tušíte správne. Ide o sestru speváčky Kataríny Koščovej, ktorá sa už dlhé roky venuje herectvu, no na televíznych obrazovkách sa objavuje viac-menej iba v menších úlohách. Aha, ako teraz vyzerá! 

Na obrazovky mieri Výnimočná
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Táňa PauhofováVeronika KoščováVýnimočná NikolIgor Kasala
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu