Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hviezdny rugbista si poriadne zavaril: Potýčka s políciou… Na anglického obra nestačila ani rana taserom!

Billy Vunipola
Billy Vunipola (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Lieta vo veľkých problémoch. Anglický rugbista Billy Vunipola (31) sa počas víkendu dostal na Malorke do potýčky s políciou, po ktorej skončil s putami na rukách. Počas dnešného dňa sa k celej situácii vyjadril a priblížil, čo sa vlastne stalo.

Hráči Saracens museli byť poriadne prekvapení, keď sa dozvedeli o vyčíňaní svojho spoluhráča Billyho Vunipolu. Ten skončil v rukách polície po tom, čo sa nevedel zmestiť do kože na ostrove Malorka.

Muži zákona to však s obrom, ktorý váži 127 kilogramov, mali poriadne náročné. Policajti sa pokúsili Vunipolu dostať na zem pomocou tasera, avšak po prvej strele sa im podľa informácii Mirroru vysmial.

Na zem ho dostala až druhá rana a následne bol prevezený do nemocnice. Okamžite sa začalo špekulovať o tom, čo sa v nedeľu stalo. K špekuláciám o jeho násilnom správaní sa vyjadril aj samotný Vunipola.

Podľa neho bola celá situácia nedorozumením. V super rýchlom konaní dostal pokutu 240 eur a je už na ceste do Anglicka. Interné vyšetrovanie však ešte úplne neskončilo v jeho klube, ktorý stále pátra po tom, čo sa v osudnú vec stalo.

Viac o téme: Billy Vunipola
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu