Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Partnerka hviezdneho futbalistu obeťou šikany na sociálnych sieťach: Ľudia jej posielali nechutné odkazy!

Declan Rice Zobraziť galériu (3)
Declan Rice (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Krutosť sociálnych sietí pocítili na vlastnej koži. Priateľka anglického futbalistu Declana Ricea (25) – Lauren Fryer (25) sa v posledných mesiacoch stala terčom výsmechu a mnohí začali útočiť na jej vzhľad. Viacerí jej partnerovi odkazovali, že má na viac a tieto slová ju dohnali až k tomu, že svojich sociálnych sietí zmazala všetky svoje fotky.

Declan Rice sa po letnom príchode do Arsenalu stal okamžite oporou svojho nového tímu. Aj vďaka jeho veľkej zásluhe sú stále v boji o titul v Premier League, ktorý by bol pre londýnsky klub prvým po dlhých 20-tich rokoch.

Declan Rice
Zobraziť galériu (3)
Declan Rice  (Zdroj: SITA)

V súkromí však prežíva pomerne náročné obdobie, ktoré je ťažké hlavne pre jeho partnerku Lauren Fryer. Dvojica sa dala dokopy, keď mali obaja len 17 rokov a ich detská láska vydržala dodnes. Ich rodina sa navyše pred rokom a pol rozrástla o ich prvého spoločného potomka – syna Judea.

Približne od decembra sa však Fryer stala obeťou nechutných útokov na internete. Viacero ľudí napísalo na sociálne siete, že Rice má na viac a že podľa toho, ako vyzerá jeho priateľka je jasné, že má nízke štandardy.

To ju dohnalo až k tomu, že si na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zmazala všetky príspevky. Fryer sa však dočkala podpory verejnosti a aj viacerých televíznych osobností. 

Lauren Fryer, Declan Rice
Zobraziť galériu (3)
Lauren Fryer, Declan Rice  (Zdroj: Instagram L.F)

Viac o téme: Declan Rice
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu