Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tanečníka z Let's Dance už NESPOZNÁTE: Po vypadnutí sa nechal OSTRIHAŤ a... Je z neho BLONDIAK!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Počas uplynulého kola sa zo šou Let's Dance musel rozlúčiť ďalší pár. Tesne pred bránami finále skončila herečka Petra Dubayová, ktorá tvorila pár s českým tanečníkom Matyášom Adamcom. A ten sa po vypadnutí rozhodol pre radikálny krok!

Matyáš počas dvoch sérií Let's Dance vychytal vskutku šikovné tanečné partnerky. Minulý rok to bola Gabika Marcinková, tentokrát zasa Petra Dubayová. Nedeľný večer bol však posledným kolom, kedy počas tejto sezóny mohol predviesť svoje tanečné umenie, a to aj napriek tomu, že sa mladá herečka výrazne zlepšila. 

Tanečníka z Let's Dance
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Počas každého kola dostával veľké komplimenty najmä Matyáš, porota sa neraz otvorene vyjadrila k tomu, že patrí medzi najlepších česko-slovenských tanečníkov vôbec. Občas si z neho však aj vystrelili - žartíky sa týkali najmä jeho dlhých vlasov, dokonca ho prirovnali ku kokeršpanielovi. Nuž ale, podobným vtípkom je koniec. 

Po vypadnutí z Let's Dance sa talentovaný rebel odhodlal k radikálnemu kroku - dlhých vlasov sa zbavil. Nechal sa vystrihať úplne na krátko, no a aby toho nebolo málo, zmenil aj ich farbu. Tmavé háro je definitívnou minulosťou a z tanečníka je najnovšie blondiak. Aha, ako ho to zmenilo... Spoznali by ste ho? 

Viac o téme: Let's DancePetra DubayováMatyáš Adamec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu