Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zapíšu sa do dejín svetového humoru? Ochutnávka šou Konečne spolu je poriadne ostrá!

Michael Szatmary a Tomáš Hudák
Michael Szatmary a Tomáš Hudák (Zdroj: Stano Klačanský)

BRATISLAVA - Tomáš Hudák s Michaelom Szatmárym spojili sily, aby vás rozosmiali so svojím stand-upovým špeciálom Konečne Spolu! Ich nezabudnuteľné vtipy vo forme 90-minútovej show prinesie už 1. mája streamovacia platforma JOJ play.

Ide o unikátny koncept, ktorý u nás ešte nikto nevyskúšal a ktorý prináša silnejší zážitok z vystúpenia. „Meníme premisu klasickej stand-up comedy a to, že na pódiu je vždy len jeden komik. Sme dvaja. Dopĺňame sa a robíme si žarty jeden z druhého. Tak to vníma a vidí divák. Pre nás to ale iné nie je. Robíme to aj v bežnom živote,“ hovorí o spolupráci  Michael Szatmary.

“Sme obaja muži v stredných rokoch a žartujeme o tom, čím žijeme. Takže si uťahujeme zo starnutia aj toho, ako sa mu snažíme márne brániť. Riešime otcovstvo a deti, ale aj ako fungujú vzťahy v dlhoročnom partnerstve. Občas je to mierne pikantné, inokedy pre niekoho možno príliš nekorektné, ale podľa nás vždy zábavné. Humor vždy odráža život a ten nie je tiež vždy uhladený a fér,” prezrádza Tomáš Hudák. Zapíšu sa do dejín svetového humoru? Posúďte sami! Konečne spolu exkluzívne na JOJ Play už 1. mája. 

Zapíšu sa do dejín svetového humoru? Ochutnávka šou Konečne spolu je poriadne ostrá! (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: TV JOJMichael SzatmáryTomáš HudákKonečne spolu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu