Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Obrovská PREMENA šéfkuchára z Masterchefa: Schudol 36 kíl!

Jan Punčochář
Jan Punčochář (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Jan Punčochář (44) je u našich západných susedov známym pojmom. Je nielen uznávaným českým šéfkuchárom s vlastnou reštauráciou, ale aj porotcom z reality šou MasterChef. Okrem toho ho diváci môžu poznať zo šou Souboj na talíři. Aktuálne sa kulinár na sociálnej sieti pochválil dvomi fotkami... Rozdiel medzi nimi je mínus 36 kíl. Aha, ako sa zmenil!

Obľúbený porotca zo šou Masterchef a šéfkuchár Jan Punčochář si prešiel obdivuhodnou chudnúcou premenou. Pochválil sa ňou na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnil na porovnanie dve fotky. „Posielam sobotné pozdravenie, aneb občas na vás vyskočia fotky, na ktoré sa spomína s úsmevom na perách a slzou v oku. Schválne či uhádnete, koľko je váhový rozdiel,“ napísal k záberom.

Komentujúci okamžite začali hádať, no zhodovali sa v tom, že ani kilá navyše mu neuberali na charizme. „Tipujem tak tridsať kíl, ale keďže vás zbožňujem, tak musím podotknúť, že ste boli na zožranie aj predtým,“ napísala jedna z komentujúcich a ďalšia sa pridala: „Pán Punčochář, vy máte takú charizmu, že tie kilá navyše sú absolútne nepodstatné. Ale veľmi vám to teraz pristane.“

Neskôr známy Čech prezradil, aký váhový, ale aj časový rozdiel je medzi zverejnenými fotkami. „Vďaka všetkým za tipy a milé slová chvály. A aká je pravda? 10 rokov a 36 kíl. Bohužiaľ žiaden super recept nemám, len dodržiavanie pôstov a tvrdá drina,“ priznal Punčochář. 

Viac o téme: Jan Punčochář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu