Piatok21. jún 2024, meniny má Alojz, zajtra Paulína, Paula, Pavla

Serkan z Lásky na prenájom sa TOTÁLNE VYMAKAL: FOTO Wau, z tohto tela vám potečú SLINKY!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Fox TV)

BRATISLAVA - Herec Kerem Bürsin patrí medzi najväčších fešákov spomedzi tureckých hercov. Slovenskí diváci, teda - najmä diváčky - si ho zamilovali vďaka seriálu Láska na prenájom, kde stvárňoval rolu pôvodne arogantného Serkana Bolata...

Turecké telenovely žnú aj po rokoch obrovský úspech, no a jednou z tých najpopulárnejších sa stala práve "Láska na prenájom". Popularitu u divákov si získala nielen pre zaujímavý dej, ale aj kvôli sexi hlavným predstaviteľom. Nad hercom Keremom Bürsinom "ochakala" nejedna fanúšička romantických seriálov, a tak sa niet čo čudovať" že televízia Doma potom do vysielania zaradila aj ďalší projekt, kde si tento ryšavý fešák zahral. 

Serkan z Lásky na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: KANAL D)

Obdobnému úspechu sa teda tešila aj telenovela Nauč ma milovať, kde Kerem stvárnil Ateşa Arcalıho a aj tentokrát mu prischol charakter, ktorý bol pôvodne arogantný, no napokon vďaka láske "zmäkol" Herca sme väčšinou na obrazovke videli oblečeného v košeliach či obtiahnutých tričkách a bolo jasné, že pod nimi ukrýva vypracované svaly. Avšak pohľad na jeho polonahé telo je už čosi úplne iné. 

Herec miluje šport a veru, je to na ňom vidieť. Aktuálne sa na sociálnej sieti Instagram pochválil záberom, kde ukázal svoje vymakané brucho, no a fanúšičky na ňom môžu oči nechať. Wau, tomu sa povie kus chlapa! 

Viac o téme: Láska na prenájomNauč ma milovaťKerem Bürsin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu