Štvrtok20. jún 2024, meniny má Valéria, zajtra Alojz

BIZARNÝ PRÍPAD v českom šoubiznise: Známeho herca UNIESLA dcéra... Odmieta ho vrátiť!

(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - České médiá aktuálne riešia mimoriadne bizarný prípad. Herca Rudolfa Jelínka (89)totiž "uniesla" jeho dcéra z prvého manželstva, Bára. Otca si vraj "požičala" najprv na týždeň, no teraz ho odmieta vrátiť manželke!

Predstaviteľ majora Hradca zo seriálu Tridsať prípadov majora Zemana už vo veku 89 rokov nedokáže sám o sebe rozhodovať. Trpí psychickými problémami, navyše v posledných mesiacoch sa jeho stav výrazne zhoršil. V minulosti totiž prekonal dve mozgové mŕtvice, krvácanie do mozgu a lieči sa na cukrovku.

O legendu sa stará jeho o 29 rokov mladšia manželka Marie, ktorá možnosť dať ho do ústavu razantne odmieta. „Keď som si Rudlu brala, vedela osm, do čoho idem, že je medzi nami veľký vekový rozdiel a že sa raz o neho budem musieť starať. Vedela som, že to príde, ale že to bude až tak náročné, to som nečakala. S tou mŕtvicou mu odišli aj emócie. Nevie, či je jar, leto, jeseň alebo zima. Ale nemôžem sa sťažovať. Nikdy by som ho neopustila,“ priznala portálu Prima Ženy manželka. 

Starostlivosť o herca je pochopiteľne náročná, preto keď jeho dcéra z prvého manželstva Bára ponúkla, že si otca na týždeň zoberie k sebe, nenamietala. „Po týždni mi povedala, že si ho nechá ešte ďalšie dve nedele. Keď som pre neho išla do Přezletic, kde má Bárina rodina dom, odmietli mi muža dať,“ posťahovala sa českému Blesku s tým, že ju ešte obvinili, že manžela nedrží v čistote a zle varí. 

Situáciu sa preto rozhodla riešiť radikálne. „Nevedela som, ako sa brániť, respektive ako brániť Rudolfa. Nahlásila som preto únos. Verím, že polícia zasiahne,“ dúfa manželka. Podľa nej mu totiž zmena prostredia môže uškodiť. 

Viac o téme: Rudolf Jelínek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu