Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

ÚNOS českého herca (89): Deti ženú prípad pred SÚD... Vraj im ide len o peniaze!

Rudolf Jelínek s manželkou Martinou Zobraziť galériu (3)
Rudolf Jelínek s manželkou Martinou (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Včera sme na Novinkách informovali o bizarnom prípade v českom šoubiiznise. Herca Rudolfa Jelínka (89) totiž uniesla jeho dcéra z prvého manželstva, Bára. Podľa detí sa jeho manželka o otca nestará poriadne. Prípad preto ženú pred súd... No ona ma na vec jasný názor - ide im len o peniaze!

Predstaviteľ majora Hradca zo seriálu Tridsať prípadov majora Zemana už vo veku 89 rokov nedokáže sám o sebe rozhodovať. Trpí psychickými problémami, navyše v posledných mesiacoch sa jeho stav výrazne zhoršil. V minulosti totiž prekonal dve mozgové mŕtvice, krvácanie do mozgu a lieči sa na cukrovku.

O herca sa starala jeho o 29 rokov mladšia manželka Martina. Pred tromi týždňami sa však ozvala jeho dcéra z prvého manželstva Bára, že by si otca zobrala na týždeň k sebe. „Po týždni mi povedala, že si ho nechá ešte ďalšie dve nedele. Keď som pre neho išla do Přezletic, kde má Bárina rodina dom, odmietli mi muža dať,“ vyjadrila sa Blesku a vec nahlásila polícii ako únos. 

ÚNOS českého herca (89):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Deti legendy však majú na vec odlišný názor. O ich otca vraj nebolo dobre postarané, preto sa rozhodli zasiahnuť. „Ja aj môj brat a s nami celé rodiny sme nemohli viac tolerovať zanedbávanie starostlivosti o nášho otca. Keď už bola situácia neúnosná, podali sme príslušné návrhy na súd a čakáme na zahájenie súdneho konania. Do tej doby nenecháme nášho otca v závere jeho života napospas osudu. Ohľad naňho nám zatiaľ bráni zverejniť ďalšie informácie,“ vyjadrili sa pre web CNN Prima NEWS dcéra Bára a syn Marek. 

Manželka si však myslí, že deťom ide len o peniaze. „Ide im len o peniaze. Asi majú málo. Všetko z ich strany začalo v čase, kedy zistili, že Rudlovi na starostlivosť prispieva Nadačný fond Jiřího Menzela. Teraz sa Rudlu snažia zbaviť svojprávnosti, a to im nedovolím,“ vyjadrila sa manželka pre web Prima ženy

Viac o téme: Rudolf Jelínek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu