Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Andy Kraus si plní sen: Životný projekt, chce súperiť so svetovými ŠPIČKAMI! Odhalil detaily

Andy Kraus
Andy Kraus (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Scenárista Andy Kraus nezaháľa. Okrem účinkovania v predstaveniach, s ktorými brázdi Slovensko, usilovne pracuje na ďalších scenároch a projektoch, s ktorými by rád prerazil "dieru do sveta".


Andy Kraus má plné ruky práce. Pracuje na seriáli žánru dramedy, kde sa riešia vážne témy, ale zároveň nechýba humor a nadhľad. „Chceme to obsadiť tým najlepším, čo máme… aby sme mohli urobiť niečo, čo sa bude dať porovnať s vecami, ktoré sú na streamovacích platformách… Keď sa podarí preniesť na obrazovku to, čo dávame do scenára, tak by to mohol byť seriál, ktorý si uložím… Keď sa ma dcéra po 20 rokoch opýta, čo si urobil, tak aby som jej toto mohol ukázať, to je moja ambícia“, zhodnotil Kraus.

Chystá však aj niečo s nehercami z prostredia reklamnej agentúry, pričom jednou z postáv bude aj obľúbený László. Okrem televíznych projektov však Andy chodí aj po Slovensku s vlastným predstavením: „Ja si oddýchnem pri tom, pre mňa je to relax… Najťažšie na tom celom je príprava, lebo nechceme chodiť s tým istým, každý rok ten program obmieňame…“, hovorí Andy a dodáva: „Na jeseň chystám to, že idem s Lászlóm sám“. Volá sa to Staré dobré časy a najviac sa teší z toho, že to chytilo aj mladých divákov a László stále žije. Na čo všetko sa ešte môžeme tešiť?

Andy Kraus si plní sen: Životný projekt, chce súperiť so svetovými ŠPIČKAMI! Odhalil detaily (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: PrácaAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu