Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Bára Basiková (61) na slnečnom Zanzibare: Za FOTO v plavkách si vyslúžila pochvalu!

Bára Basiková
Bára Basiková (Zdroj: Instagram/ bara_basikova)

ZANZIBAR - Bára Basiková (61) nedávno priznala, že sa v jej živote objavil nový muž. Zatiaľ ho síce nazýva kamarátom, no podľa toho, ako žiari, je zrejmé, že je v tom až po uši. Najnovšie svojich fanúšikov potešila fotkou v plavkách z dovolenky na Zanzibare... A vyslúžila si pochvaly!

Len nedávno Bára Basiková v rozhovore pre eXtra.cz priznala, že sa v jej živote objavil nový muž. „Nie je to partner, zatiaľ je to kamarát. Ja už nič nehľadám. Keď ku mne niečo príde, tak to príde, ale musím povedať, že som šťastná. Ale čo bude ďalej, neviem,“ priznala s úsmevom speváčka. A ktovie, či jej záhadný muž robí spoločnosť aj na slnečnom Zanzibare. 

Práve tam si totiž plavovláska aktuálne užíva oddych. So svojimi fanúšikmi sa podelila o záber z tyrkysového mora, na ktorom je len v čiernych bikinách. A hoci je na snímke zachytená odzadu, od sledovateľov si vyslúžila pochvalu. „Kočka, užívaj Barunko,“ napísala jedna z nich. A pridal sa aj neznámy muž: „Beriem všetkými desiatimi, len tej látky na plavkách je zbytočne moc, Barunko.“

Viac o téme: Bára Basiková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu