Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Známa Češka zverejnila znepokojivé zábery: Celá tvár od krvi... Och, čo sa stalo?!

Bára Basiková
Bára Basiková (Zdroj: Instagram/ bara_basikova )

PRAHA - Česká speváčka Bára Basiková (61) patrí medzi tie celebrity, ktoré so svojimi priateľmi a fanúšikmi pravidelne komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí. Tam aktuálne zverejnila krátke video, na ktorom má dobitú tvár a je celá od krvi.

Ako Bára vysvetlila, desivo vyzerajúca tvár je našťastie len výsledkom práce šikovných maskérov. V klipe ku skladbe od kapely Krucipüsk totiž stvárnila ženu, ktorá je obeťou domáceho násilia. „Keď vás manžel v jednom kuse bije, tak to je na nič. Smutné to je, veľmi smutné,” poznamenala okrem iného v príspevku umelkyňa. Tá nielen že má tvár posiatu krvou a modrinami, ale tiež rozpráva tak, akoby mala posunutú sánku. 

Príspevkom vyvolala Basiková medzi followermi búrlivú diskusiu. Reakciu jej tam pridala napríklad Dagmar Havlová, či Leona Machálková. „Och, ja som sa zľakla, že sa ti niečo stalo. Vyzerá to dosť desivo,” znie jedna z reakcií od fanúšikov. „Toto je veľmi smutná téma. Ale žiaľ, v niektorých prípadoch aj smutná realita,” pridala sa ďalšia fanúšička, ktorá dodala, že už sa nevie dočkať, ako ten klip bude vyzerať. 

Viac o téme: Bára Basiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu