Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Náhla SMRŤ českej herečky (†59): Našiel ju chorý syn... Nevedel ju zobudiť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V nedeľu Česko obletela smutná správa o náhlom úmrtí 59-ročnej českej herečky Simony Postlerovej. Už prvé informácie hovorili o tom, že ju našli bez známok života v jej byte. Aktuálne sa však na verejnosť dostali ďalšie detaily... Našiel ju chorý syn!

Informácia o úmrtí herečky zo seriálov Chlapci a chlapi, Hospoda či Četnické humoresky, šokovala aj jej kolegov. Mnohí z nich sa so Simonou stretli krátko pred smrťou. „V piatok sme sa stretli pred divadlom. Simona mi hovorila, že ide na vlak, pretože chce ísť za bratom Lexom, ktorý hrá v pardubickom divadle,“ prezradil podľa Blesk.cz herec Igor Bareš. 

„V sobotu ju potom čakala skúška u nás v divadle a čítanie v kostole. Bola ako vždy plná tej svojej energie. V sne by mi nenapadlo, že ju vidím naposledy v živote,“ dodal kolega, ktorý s Postlerovou pracoval 10 rokov. Jeho slová napokon potvrdilo aj samotné Divadlo na Vinohradoch, podľa ktorého ešte v sobotu 4. mája skúšala pripravovanú inscenáciu. 

Rozpracovaných mala niekoľko projektov. Doma jej na stole ležal scenár k novému seriálu televízie Prima. V nedeľu ráno však prišla smutná správa. Bezvládne telo Postlerovej našiel jej 30-ročný syn Damián, ktorý trpí Aspergerovym syndrómom. Mamu, ktorá zostala sedieť pri stole, nevedel zobudiť, privolal preto susedov. Koroner konštatoval smrť bez cudzieho zavinenia, presnú príčinu určí až pitva. 

Viac o téme: Simona Postlerová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu