Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

TAKTO odviazanú ste Pauhofovú ešte nevideli: Aha, ako sa vykrúcala PRI TYČI!

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (8)
Táňa Pauhofová (Zdroj: TASR – Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Táňa Pauhofová patrí medzi spičkové slovenské herečky. A jednoznačne aj medzi tie najaktraktívnejšie! Talentovaná ryšavka už stvárnila obrovské množstvo postáv, no a väčšinou pôsobí mimoriadne pôvabne a elegantne. A potom prišiel seriál Výnimočná Nikol...

V spomínanom projekte si Pauhofová zabrdla do úplne iného typu charakteru než sú tie, v akých ju bežne poznáme. Výnimočná Nikol je skutočne Výnimočná a z Pauhofovej sa stal temperamentný hurikán. Za zmienku nestojí len povaha jej postavy či vtipné repliky, ale aj gýčové kostýmy a extravagantné módne kúsky, aké by na seba herečka v reálnom živote zrejme nikdy nenavliekla. 

TAKTO odviazanú ste Pauhofovú
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká tretia epizóda, no a Pauhofová opäť vyšla zo svojej komfortnej zóny. Najnovšie sa totiž predviedie pri striptérskej tyči. A hoci je už nejaký ten rok „pole dance" v móde, to, čo pred kamerou robila Táňa, má od sexi pohybov na míle ďaleko. Raz darmo. Ryšavka je skutočnne skvostná herečka a zjavne nemá problém si zo seba totálne vystreliť. 

Jej scénu pri tyči si môžete pozrieť vo videu TU... Tak toto vás dostane do kolien! 

TAKTO odviazanú ste Pauhofovú
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Táňa PauhofováVýnimočná Nikol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu