Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Svojej povesti nezostal nič dlžný: Slávny tréner povolal do reprezentácie amatérskeho futbalistu!

Marcelo Bielsa
Marcelo Bielsa (Zdroj: SITA)

MONTEVIDEO - Uznávaný tréner Marcelo Bielsa (68), ktorý má prezývku El Loco, sa podľa posledných informácií rozhodol, že vo svojej nominácii dá šancu poloprofesionálnemu hráčovi Walterovi Domínguezovi (24). Tieto informácie potvrdil aj samotný hráč a 24-ročný útočník tak dostal životnú šancu.

Kontinentálny šampionát vo futbale sa tento rok nekoná len v Európe. Turnaj Copa América budú hostiť USA a spoločne s tímami z Južnej Ameriky sa na ňom predstavia aj tie zo Strednej a Severnej Ameriky. 

Na turnaji samozrejme bude hrať aj Uruguaj, ktorý bude dúfať, že pod vedením argentínskeho trénera Marcela Bielsu získa svoj prvý triumf od roku 1995. K tomu by mali prispieť hviezdy svetového kalibru, ako sú napríklad Ronald Araújo, Federico Valverde či Darwin Núñez.

Medzi nimi by sa však malo objaviť aj meno Waltera Domíngueza, ktorý je poloprofesionálnym hráčom uruguajského klubu Juventud de Soriano. Jeho meno samozrejme vzbudilo poriadny rozruch a všimli si ho mnohé zahraničné weby. Túto správu napokon potvrdil aj samotný útočník, ktorý sa v tejto sezóne môže pochváliť úctyhodnou bilanciou 38 gólov v 19-tich zápasoch. 

Viac o téme: Marcelo Bielsa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu