Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Anglická reprezentácia musí riešiť netradičný problém: Za všetko môže milenka hviezdneho obrancu!

Kyle Walker Zobraziť galériu (3)
Kyle Walker (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V tábore Anglicka musia pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy riešiť poriadne netradičný problém. Tŕňom v oku sa pre vedenie stala milenka Kylea Walkera (33), ktorá sa chystá na turnaj do Nemecka, kde by sa mohlo stať, že sa stretne s jeho manželkou, čomu chce futbalový zväz zabrániť za každú cenu.

Kyle Walker patrí aj v tejto sezóne k oporám Manchestru City, ktorý je na dobrej ceste získať štvrtý ligový titul v rade a obhájiť FA Cup. V tom im môžu zabrániť len Arsenal, ktorý je už jediným konkurentom v lige a Manchester United, ktorý ich čaká vo finále najstaršej pohárovej súťaže. 

Kyle Walker a Kevin De Bruyne
Zobraziť galériu (3)
Kyle Walker a Kevin De Bruyne  (Zdroj: SITA)

Sezóna však pre Walkera vyvrcholí až v Nemecku, kde bude Anglicko patriť k najväčším favoritom. Na ceste za prvým víťazstvom na tomto podujatí v histórii tak nechce vedenie nič podceniť a jedna z vecí, ktoré musí momentálne riešiť, je pomerne kuriózna.

Na turnaj sa totiž podľa všetkého chystá aj jeho bývalá milenka Lauryn Goodman, s ktorou má už dve nemanželské deti. V Nemecku však bude aj jeho manželka Annie Kilner, čo by podľa vedenia národného tímu mohlo spôsobiť neželanú pozornosť a narušiť pohodu v tíme.

Podľa Daily Mail urobia kompetentní všetko preto, aby sa Goodman neobjavila na žiadnom zo zápasov Anglicka. „Hovorila, že sa počas leta objaví na zápasoch Anglicka, pretože Kyle sľúbil jej synom lístky. To však spôsobilo za oponou obrovské obavy," uviedol zdroj.

Kyle Walker
Zobraziť galériu (3)
Kyle Walker  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kyle Walker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu