Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Obrovská bolesť slávneho bojovníka: Zomrel jeho milovaný syn... Mal len 15 mesiacov!

Francis Ngannou Zobraziť galériu (2)
Francis Ngannou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prežíva najťažšie chvíle svojho života. Kamerunský zápasník Francis Ngannou (37) na svojich sociálnych sieťach fanúšikov informoval o veľkej tragédii. Bývalý šampión UFC totiž napísal, že sa spamätáva zo smrti jeho len 15-mesačného syna.

Francis Ngannou patril dlhodobo medzi najväčšie hviezdy MMA, kde sa mu podarilo dokráčať až k titulu UFC v ťažkej váhe. V poslednom období sa však presunul do sveta boxu, kde absolvoval zápasy s Tysonom Furym a Anthonym Joshuom.

Anthony Joshua, Francis Ngannou
Zobraziť galériu (2)
Anthony Joshua, Francis Ngannou  (Zdroj: SITA)

Momentálne však prežíva zrejme najhoršie obdobie svojho života. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž oznámil, že jeho rodinu postihla obrovská tragédia, keď zomrel jeho syn, ktorý mal len 15 mesiacov.

„Odišiel príliš skoro. Môj malý chlapec, priateľ, môj Kobe, bol plný života a radosti. Teraz leží bez života. Kričal som jeho meno znova a znova, ale neodpovedal. Vedľa neho som bol mojou najlepšou verziou a teraz netuším, kým vlastne som. Ako sa človek vyrovná s niečím takýmto? Ak viete ako, tak mi pomôžte, pretože netuším, čo robiť a ako sa s tým vyrovnám," napísal zlomený Ngannou.

Viac o téme: Francis Ngannou
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu