Piatok21. jún 2024, meniny má Alojz, zajtra Paulína, Paula, Pavla

Slovenskí hokejisti pod paľbou kritiky: Blbé výhovorky… Ukazujú, že na to nemajú!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR)

OSTRAVA - Podmienky na MS v Česku sa v týchto dňoch dostali pod paľbu kritiky. V Ostravar Aréne totiž vládne obrovské teplo, ktoré robí hokejistom značné problémy. K tomu sa vyjadrili aj slovenskí reprezentanti, ktorým však poslal tvrdý odkaz český expert a bývalý hokejista Pavel Richter (69).

Podmienky v Ostravar Aréne spôsobujú hráčom obrovské problémy. Po zápasoch mali zdravotné patálie poľskí a lotyšskí hráči a v našom poslednom zápase bojoval so silnými kŕčmi Martin Pospíšil. 

O náročných podmienkach prehovorili napríklad Juraj Slafkovský či Šimon Nemec, ktorí kritizovali obrovské teplo a s tým spojené problémy s ľadom. O extrémnych podmienkach hovoril aj asistent trénera Ján Pardavý.

Tieto slová však rozhnevali českého experta a bývalého hokejistu Pavla Richtera. Ten si nebral servítku pred ústa a Slovákom poslal tvrdý odkaz. „Teplo je všade. Keď sú štadióny plné, tak je teplo a sú to blbé výhovorky. Keď sa budú Slováci takto vyhovárať, tak na seba hádžu to, že na to nemajú. Na ľad sa môžu sťažovať všetci, ale sťažujú sa iba oni.“ povedal Richter v programe TN Live. 

Slovenskí hokejisti pod paľbou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu