Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lando Norris žiari šťastím: Už niekoľko mesiacov randí so sexi modelkou… Ukradol ju slávnemu futbalistovi!

Lando Norris Zobraziť galériu (2)
Lando Norris (Zdroj: SITA)

MIAMI - Prežíva skvelé obdobie. Britský pretekár Lando Norris (24) sa počas včerajšieho dňa dočkal prvého víťazstva v F1, na ktoré si musel počkať poriadne dlho. Okrem toho sa mu však darí aj v súkromnom živote, keďže sa už dlhší čas stretáva s portugalskou modelkou a herečkou Margaridou Corceiro (21). Tá sa pritom len minulý rok definitívne rozišla s iným slávnym európskym športovcom.

Počas včerajšieho dňa sa mohol britský pretekár konečne radovať z víťazstva. Norris tak prelomil svoje prekliatie, pretože počas svojej kariéry stál do tohto víkendu na pódiu až 15-krát, avšak ani raz sa netešil z víťazstva. Veľkú cenu Miami si však vďaka triumfu zapamätá do konca svojho života.

Lando Norris
Zobraziť galériu (2)
Lando Norris  (Zdroj: SITA)

Podiel na jeho životnom závode môže mať aj pohoda, ktorú zažíva v súkromnom živote. Už dlhšiu dobu sa totiž špekuluje o tom, že tvorí pár so známou portugalskou modelkou Margaridou Corceiro. Dvojicu videli v posledných mesiacoch na verejnosti niekoľkokrát spolu a naposledy sa tak stalo na tenisovom turnaj Monte Carlo Masters.

Ani jeden z nich sa však k ich romániku zatiaľ nevyjadril. Pre Corceiro však nejde o prvý vzťah so slávnym športovcom. S menšími prestávkami tvorila 4 roky pár s jej krajanom - útočníkom Barcelony a portugalskej reprezentácie Joãom Félixom, s ktorým sa rozišla počas minulého roka.

Viac o téme: Lando Norris
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu