Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

NEUVERITEĽNÉ: Markizáckemu moderátovi Varinskému sa narodilo DIEŤA... Nik netušil, že čakajú bábätko!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto je naozaj neuveriteľné! Markizácky "šporťák" Peter Varinský je podľa všetkého majster skrývačiek. Tmavovlasému fešákovi sa už podarilo utajiť niekoľko zásadných udalostí, no a teraz do tohto zoznamu pribudla ďalšia. Stal sa z neho dvojnásobný otec!

Peter Varinský je známy tým, že si svoje súkromie pred verejnosťou priam úzkostlivo chráni. Podľa všetkého je v tom rovnaká aj jeho partnerka Lenka Perželová. A svoje rodinné záležitosti si bránia tak zaryto, že až v apríli 2021 vyšlo najavo, že v živote tejto dvojice došlo k obrovskej životnej zmene. Známe markizácke tváre sa stali rodičmi Lyrianny, no to, že sa narodila, dokázali utajiť niekoľko mesiacov. Verejnosť ani netušila, že markizácka redaktorka bola tehotná. To, že majú dcérku, prasklo až pol roka po pôrode. 

NEUVERITEĽNÉ: Markizáckemu moderátovi Varinskému
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Rovnako šikovne dvojica utajila aj ich svadbu. Tá sa odohrala v roku 2022 a to, že sa Lenka a Peter postavili pred oltár, vyšlo najavo až vďaka relácii Športové noviny, kde ich veľký deň zaradili do rubriky "Frajer na záver". No a to, že aj takéto známe televízne tváre si svoje súkromie dokážu ustrážiť, potvrdila i najnovšia správa. Rodina Varinských sa rozrástla o ďalšieho malého člena. 

Z moderátora športu a jeho partnerky sa stali dvojnásobní rodičia. K dcére Lyrianne im pribudol pred niekoľkými týždňami synček. „Áno je to pravda. Máme synátora. Volá sa po otcovi a dedkovi," prezradil pre web svetevity.sk.  sám Varinský. Manželom srdečne gratulujeme a mamičke aj malému synčekovi prajeme, aby sa tešili dobrému zdraviu! 

NEUVERITEĽNÉ: Markizáckemu moderátovi Varinskému
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: TV MarkízaPeter Varinský
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu