Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Obrovská RADOSŤ bývalej markizáčky: Po potrate bábätka... Je opäť TEHOTNÁ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Pixabay)

BRATISLAVA - Bývalá markizácka farmárka Eva Zelníková prežívala počas minulého roka doslova najťažšie obdobie vo svojom živote. Ona i jej manžel Matúš sa tešili, že k ich spoločnému synčekovi Matteovi pribudne do rodinky ďalšie dieťatko. Stalo sa však niečo, čo si žiadna nastávajúca matka nepredstavuje ani v najhorších nočných morách. Eva o bábätko prišla.

„27.10. si navždy zapamätám. Život nás všetkých stále skúša. Aj keď túto skúšku som dúfala, že nikdy nezažijem a nepriala by som ju nikomu. Mám za sebou asi najhoršie 2 dni v živote. Jeden deň sa nič netušiaci ešte tešíte a plánujete a ďalší je už nočná mora. Niektorí ste tušili správne... Prišli sme o bábätko. V noci o 2:00 som dostala kontrakcie a začala rodiť v 12. týždni. Porodila a potratila som naše bábätko zároveň. Deň predtým som sa dozvedela, že mu nebije srdiečko a mala som sa rozhodnúť, čo ďalej. Nečakali sme, že sa to však zvrtne tak rýchlo, vraj sa to nestáva,“ opísala zdrvená Eva vlani v okóbri. 

Obrovská RADOSŤ bývalej markizáčky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram E.Z.)

Bývalá markizáčka sa síce so svojou bolesťou zverila sledovateľom na sociálnej sieti, no hovorila, že nechce ich ľútosť. Svojím vyznaním však vyzvala ľudí, aby si svoje deti a ich zdravie nadovšetko vážili. „Pretože je to naozajstný boží zázrak. Veľa ľudí si to vôbec neuvedomuje a berie to ako samozrejmosť. Nie je to tak.. Deti sú dar z hora," napísala Eva, keď o bábätko prišla. No a teraz jej bol tento zázrak dopriaty opäť. 

Sympatická plavovláska sa na sociálnej sieti Instagram pochválila, že z nej bude dvojnásobná mamina. Na svojom profile zdieľala fotku so svojou rodinkou a guľatým tehotenským bruškom. „Život je ako na horskej dráhe... Keď sa zmieriš s tým, že asi z toho nič nebude, z hora ti pošlú vzápätí darček. 50% už máme za sebou, ešte nás čaká druhá polovica, tak držte palce. Musím povedať, že toto bol fakt zaujmavý rok plný skúšok. S láskou však všetko príjmam tak, ako to prichádza... Začať skúšať sme mali až neskôr, ale podarilo sa na prvú, keď sme to najmenej čakali," prezradila Eva, ktorá zatiaľ pohlavie bábätka nepozná, keďže je otočené chrbátikom, no dúfa najmä v to, že dieťatko bude zdravé. 

Viac o téme: Eva Zelníková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu