Štvrtok20. jún 2024, meniny má Valéria, zajtra Alojz

Tak toto v Bez servítky ešte nebolo: Spevák David prišiel súťažiť, no… Chce vyhrať podvodom?!

David Key v relácii Bez servítky Zobraziť galériu (4)
David Key v relácii Bez servítky (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V relácii Bez servítky bude opäť horúco. Nie však od varenia jedál. V piatok totiž bude v Jojkárskej relácii Bez servítky variť David Key, ktorý má poriadne podrezaný jazyk.

V piatok pozve hostí k sebe domov David Kúdelka alias David Key. Diváci ho poznajú ako speváka či influencera, no pokúsi sa ich presvedčiť, že aj ako kuchára? Sám priznáva, že variť nevie a jedlo z reštaurácií mu nosia domov, preto si na pomoc pozval kamarátku. "Keďže ja mám obe ruky ľavé, aj nohy, tak som si pozval kamošku Paulu na pomoc", prezrádza David a otvorene dodáva: "Paula prišla nielen preto, aby mi pomohla, ale aby to celé urobila."

David Key v relácii Bez servítky
Zobraziť galériu (4)
David Key v relácii Bez servítky  (Zdroj: TV JOJ)

Úprimnosťou však nešetril ani pri téme svojho výzoru a otovrene priznal, čo všetko podstúpil pre svoju príťažlivosť: "Čo sa týka vylepšenia, mám za sebou pár úprav - pravidelne chodím na pery, botox. Tým, že som stále na obraze, väčšinu času trávim v kúpeľni. Chodím pravidelne na manikúru, pedikúru, solárium a dokonca mám aj vytetované obočie. Ešte to chce spraviť nos a už budem v pohode. Každý muž by sa mal o seba starať, nielen gay." 

David Key v relácii Bez servítky
Zobraziť galériu (4)
David Key v relácii Bez servítky  (Zdroj: TV JOJ)

A bolo by dobré, keby každý muž vedel aj variť. V tomto zrejme David až taký preborník nie je, keď si musel pozvať na pomoc kamarátku. Bude jeho hosťom nakoniec menu chutiť? Alebo to bude prepadák? Pozrite si v piatok o 17:50 reláciu Bez servítky.

David Key v relácii Bez servítky
Zobraziť galériu (4)
David Key v relácii Bez servítky  (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: Bez servítkyTV JOJDavid Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu