Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kuriózne zoznámenie Pomajba s manželkou! Odmietla ho, on sa zaťal: Budeš ma ľúbiť celý život

Roman Pomajbo
Roman Pomajbo (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Roman Pomajbo svoju manželku spoznal na opačnom konci sveta, v Austrálii. Nepadli si do náručia hneď a nebola to láska na prvý pohľad. Roman však vedel okamžite, že táto žena bude jeho! Prezradil to v relácii Hit roka.

Roman Pomajbo vyštudoval hudobno-dramatický odbor na Štátnom konzervatóriu v Brne a herectvo na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Účinkoval v reláciách Crn-Crn, Koleso šťastia, či v projektoch S.O.S., Partička, Kredenc a seriáli Horná Dolná. Isté obdobie života však prežil v Austrálii. V roku 2000 sa tam vybral preto, aby sa zdokonalil v angličtine a aby si tak trochu oddýchol od množstva práce, ktoré už bolo neúnosné, trčal vraj totiž z každej „chladničky“. Obťažovala ho už aj prílišná popularita: „Keď si tak často v televízii, tak ťa pozná každá čašníčka, a tam nastal problém...", spomína jeden z dôvodov, prečo opustil Slovensko.

V Austrálii bol tak trochu inkognito, známeho herca však niektorí Slováci spoznali aj tam. Jeho budúca manželka však nie. Bola Češka a meno Pomajbo jej nehovorilo vôbec nič. Stretli sa v istom bare, kde sa schádzala komunita Slovákov a Čechov, a samozrejme, herec tam bol okamžite obklopený samými ženami. Jedine jeho budúca žena na jeho prítomnosť reagovala ináč: "A čo akože sa mám zblázniť alebo čo?" Medzi Romanom a Petrou to teda nebola láska na prvý pohľad. Ich kamarátsky vzťah sa však napokon dobre vyvíjal, až sa z nich napokon stali spriaznené duše. Dnes sú nielen manželia, ale aj hrdí rodičia štyroch detí. o ich zoznámení sa viac dozviete v relácii Hit roka vo štvrtok o 20.30 na Jednotke.

Kuriózne zoznámenie Pomajba s manželkou! Odmietla ho, on sa zaťal: Budeš ma ľúbiť celý život (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSManželkaRoman PomajboHit rokaZoznámenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu