Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

PRODUCENTKA Ruže prehovorila o najväčšom ŠKANDÁLE v šou: Boli v totálnom ŠOKU... Už nebolo cesty späť!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V piatkovej epizóde Ruže pre nevestu to vrelo. A to doslova! Diváci boli svedkom škandálu, aký si tento projekt nepamätá. Po extrémne emočne vypätom dni a konfliktoch prišlo k ceremoniálu odovzdávania ruží. Bolo zrejmé, že atmosféra bude mimoriadne hustá, no to, čo potom prišlo, predčilo absolútne všetky očakávania.

Pretrvávajúca dráma medzi Dolli a Larou vyeskalovala natoľko, že prsatá blondínka sa rozhodla odísť. Hoci pár sekúnd predtým od Radka získala svoju ružu, nedalo jej to a zrazu spustila obrovský výlev. Zozadu do Lary strčila, zišla zo stupienku a kvet vrátila. Rozhodla sa, že chce odísť domov, odpochodovala do izby a medzi tým si neodpustila niekoľko štipľavých nadávok. 

PRODUCENTKA Ruže prehovorila o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Všetky dievčatá zostali v šoku a obrovské prekvapenie nedokázal skryť ani televízny ženích, ktorý chvíľu dokonca len tak civel s otvorenými ústami. To, ako táto kauza dopadne, sa síce dozvieme až v ďalšej epizóde, no teraz sa k celej tejto dráme vyjadrila aj jedna z tých najpovolanejších. Redaktorka webu markiza.sk si počas kino premiéry tejto časti Ruže "odchytila"  výkonnú producentku Natáliu Harrell. 

Tá vypätý moment sledovala naživo - priamo z réžie. Ako štáb reagoval, keď boli zrazu svedkom udalosti, ktorú absolútne nečakali? „Nemali sme ju naplánovanú ani sme to nijak neiniciovali. Boli sme sami prekvapení, že čo z toho vzniklo. Bolo to absolútne spontánne. To, čo Dolli urobila, urobila z vlastnej vôle. Z vlastného rozhodnutia. A to je čaro tej reality šou. Že my nikdy reálne nevieme, čo sa udeje... Takže nás tá dráma prekvapila tak, ako aj samotných divákov," vysvetlila Natália Harrell. 

PRODUCENTKA Ruže prehovorila o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Keď sa toto udialo, my sme to sledovali v našej réžii na niekoľkých monitoroch. A boli sme z toho veľmi v šoku. Tiež sme tam všetci tak reagovali, že: Hiii" Panebože! Lebo my sme to vlastne zažili naživo, ale nechali sme to plynúť - celú tú situáciu," opísala výkonná producentka, ktorá sa vyjadrila aj k tomu, čo potom nasledovalo a ako hodnotí reakciu Radka. 

PRODUCENTKA Ruže prehovorila o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Radko je džentlmen, takže on vždy hľadí najmä na to, aby sa dievčatá dobre cítili, aby boli okej. A myslím si, že aj on videl vtedy, že Dollin psychický stav nebol úplne na 100% a chcel jej podať nejakú pomocnú ruku a chcel sa snažiť jej to vysvetliť. Ale keďže Dolli reagovala tak, ako reagovala a vlastne už nebolo cesty späť, už mala nejaký mindset a už sa to nedalo zastaviť, tak..." začala a... Ako si to s Dolli Radko vyriešil, uvidíte už budúci piatok! 

Viac o téme: Ruža pre nevestu DolliNatália Harrell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu