Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Fanúšikovia Ruže sa ZBLÁZNIA od radosti: Markíza TO PREZRADILA... TOTO nás čaká!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Aktuálna série Ruže pre nevestu sa dostala do svojej polovice. Dievčatám to v poslednej epizóde prezradil sám moderátor Kryštof Králik, no to, že už ide do tuhého je evidentné aj kvôli vyostreným situáciám a prvým bozkom, ktoré inicioval sám Radko Urbanyak...

Je zrejmé, že sa máme na čo tešiť a v nasledujúcich častiach bude neustále "prihárať". Nie je však žiadnym tajomstvom, že nakrúcanie je už dávno ukončené, a tak môžme len špekulovať, ktorú z vydajachtivých slečien si Radko vybral a či sa ich láska ujala aj v realite. Aj keď je pred nami už len zopár posledných epizód, diváci nemusia zúfať. 

Fanúšikovia Ruže sa ZBLÁZNIA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Aktuálne je totiž už nad slnko jasné, že Ruža sa dočká aj TRETEJ SÉRIE! Už prednedávnom to v rozhovore pre web markiza.sk naznačila výkonná producentka Natália Harrell. Pozornému oku divákov ale neuniklo, že Markíza už začala pripravovať nový casting a oficiálne hľadajú nové nádejné "nevesty". Urobili tak priamo počas úplynulej epizódy Ruže, kedy sa na obrazovke začala objavovať výzva na vyplnenie prihlášky. 

Ak by ste teda mali záujem zapojiť sa do šou, ktorá žne čoraz väčší úspech a zároveň hľadáte lásku svojho života, určite neváhajte a prihláste sa prostredníctvom formuláru na webe castingového oddelenia Markízy priamo TU!

Fanúšikovia Ruže sa ZBLÁZNIA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tretia séria
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu