Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Milujem Slovensko a Záhady tela na RTVS obstáli v konkurencii s hokejom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: RTVS)

Zábavné formáty RTVS prilákali aj napriek aktuálnym Majstrovstvám sveta v hokeji k televíznym obrazovkám svojich pravidelných diváckych fanúšikov.

Obľúbená šou Milujem Slovensko sa v piatok večer stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa v hlavnom vysielacom čase. Počas sobotňajšieho večera si celkové prvenstvo pripísala súťažno-zábavná šou Záhady tela, ktorá bola absolútne najsledovanejším programom dňa. V nedeľu večer Dvojka priniesla divákom výnimočný koncert Jeana-Michela Jarra s názvom Most z budúcnosti, ktorý si mohli vychutnať v priamom prenose na pozadí kulisy Mostu SNP, Dunaja a Starého mesta. Premiérovú epizódu 14. série obľúbenej súťažnej šou Milujem Slovensko si v piatok na Jednotke pozrelo 313-tisíc divákov pri trhovom podiele 18 % v cieľovej skupine 12+. Relácia sa stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa v hlavnom vysielacom čase. RTVS jednoznačne obsadila čelo rebríčka sledovanosti počas sobotňajšieho večera. Súťažno-zábavnú šou Záhady tela sledovalo na Jednotke 361-tisíc divákov pri trhovom podiele 20,9 % v univerzálnej cieľovej skupine a stala sa celkovo najsledovanejším programom dňa. Nasledovala Citrónshow, v ktorej divákov zákulisím Majstrovstiev sveta v hokeji z Ostravy sprevádzala legenda slovenského hokeja Richard Lintner spolu s moderátorkou Jankou Slačkovou. Pravú hokejovú atmosféru si spolu s nimi vychutnalo 150-tisíc divákov pri trhovom podiele 9,6 % v cieľovej skupine 12+.

Milujem Slovensko a Záhady
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

V nedeľu večer Dvojka priniesla divákom priamy prenos z výnimočného koncertu Jeana-Michela Jarra s názvom Most z budúcnosti. Legendárny priekopník elektronickej hudby uchvátil publikum hudobno-vizuálnou šou na pozadí kulís Mosta SNP, Dunaja a Starého mesta. Na pódiu sa k nemu ako špeciálny hosť pripojil Brian May, svetoznámy gitarista skupiny Queen. Tento exkluzívny koncert, ktorý sa konal v rámci festivalu Starmus VI, prilákal k obrazovkám Dvojky neuveriteľných 186-tisíc divákov pri trhovom podiele 11,2 % v univerzálnej cieľovej skupine, pričom minimálne na tri minúty si šou zaplo až 475-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V nedeľu poobede diváci sledovali aj politickú diskusnú reláciu O 5 minút 12, ktorú si na Jednotke a RTVS :24 pozrelo spolu 258-tisíc divákov a stala sa najsledovanejšou nedeľnou politickou diskusnou reláciou. Na Jednotke si ju nedalo ujsť 216-tisíc divákov pri trhovom podiele 15,4 % v cieľovej skupine 12+. Na spravodajskom okruhu :24 videlo reláciu ďalších 42-tisíc divákov pri trhovom podiele 3 % v univerzálnej cieľovej skupine.

 

 

Viac o téme: HokejKonkurenciaNa teloMilujem Slovensko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu