Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nikodýmov TRAPAS v telke: Teraz si sype popol na hlavu ORIGINÁLNYM SPÔSOBOM!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (2)
Martin Nikodým (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Mýliť sa je ľudské! A priznať si chybu je správne. Najnovšie to poriadne ocenili priatelia a followeri moderátora Martina Nikodýma (53), ktorý v relácii Všade dobre, doma naj uviedol nesprávnu informáciu. Ako reakciu na upozornenia od divákov zverejnil ozaj zaujímavé video.

Martin Nikodým sa Slovákom prihovára z rozhlasového éteru, objavuje sa v obľúbenom markizáckom seriáli Dunaj k vašim službám a ako moderátor pôsobí v zábavnej šou Milujem Slovensko, či vo vedomostnej relácii Všade dobre, doma naj. 

Martin Nikodým
Zobraziť galériu (2)
Martin Nikodým  (Zdroj: rtvs.sk)

Tam si nedávno poplietol dve operné speváčky, na čo ho pozorní diváci upozornili. Nikodým si totiž poplietol Mariu Callasovú s Montserrat Caballé. Ako ospravedlnenie zverejnil vydarené video, v ktorom sa ospravedlnil a sype si popol na hlavu. „Mrzí ma to, ale stalo sa. Také to zatmenie. A počkajte, ešte to bude horšie, ako budú pribúdať roky, začnem zabúdať. Dúfam, že aj to mi odpustíte,” povedal k tomu obľúbený moderátor. 

V komentároch ho kolegovia ako Adela Vinczeová a Andrej Bičan s humorom sebe vlastným povzbudili. Pekné odkazy mu tam nechali aj fanúšikovia, ktorí ocenili, že sa takto verejne za svoju chybu ospravedlnil. 

Sledujte reláciu Všade dobre, doma naj každý pracovný deň o 18:25 na Jednotke.

Viac o téme: Martin NikodýmVšade dobre doma naj
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu