Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Najznámejší slovenský "milionár" prekvapuje: Nakrúca pre markizacky seriál!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Nový markizácky seriál Dunaj, k vašim službám má za sebou svoju premiéru a divácke ohlasy naň sú ozaj priaznivé. V strhujúcej rodinnej ságe nie je núdza o krásne kostýmy, zaujímavé zápletky a účinkuje v nej viacero obľúbených slovenských hercov. Nakrúca sa aj v týchto dňoch a pred kamerami sa objavil aj človek, ktorého by ste tam zrejme nečakali...

,,, A to Martin Nikodým! Ten je v našich končinách známy ako veľký cestovateľ, vášnivý včelár, ale najmä moderátor. Na konte má moderovanie viacero úspešných projektov. Spomenúť možno projekty Tvoja tvár znie povedome, Milujem Slovensko, Pevnosť Boyard, či súťaž Milionár. 

Martin Nikodým
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs.sk)

Ako však Martin na svojom profile na sociálnej sieti Instagram prezradil, aktuálne nakrúca seriál Dunaj, k vašim službám. Spoločne s ním pribudne do deja aj talentovaný Ján Slezák a obaja budú podľa všetkého posilami pre nemeckého vojenského pridelenca Waltera Klausa, ktorého stvárňuje Ján Koleník. 

Martin Nikodým
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

 

Hoci vidieť Martina Nikodýma v úlohe herca nie je celkom bežné, práve tento odbor vyštudoval. Najskôr navštevoval Divadelnú fakultu AMU v Prahe a neskôr chodil na VŠMU v Bratislave. Či mu hranie ide rovnako dobre ako moderovanie, sa budeme môcť na obrazovkách Markízy presvedčiť už čoskoro. 

Sledujte strhujúci seriál Dunaj, k vašim službám na TV Markíza každý utorok a štvrtok o 20:30.

Viac o téme: Martin NikodýmDunajK vašim službám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu