Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Smutná princezná popu: Príbeh Ivety Bartošovej na obrazovkách Markízy pokračuje

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

Televízia Markíza prináša na obrazovky ďalšie dve epizódy úspešnej minisérie Iveta, ktorá prináša skutočný príbeh nezabudnuteľnej hudobnej hviezdy Ivety Bartošovej.

Bola jedinečným hlasom svojej generácie, romantickou princeznou československého popu, v druhej polovici osemdesiatych rokov sa stala zjavom na domácej hudobnej scéne. Príbeh o začiatkoch, víťazstvách aj pádoch v kariére a živote nezabudnuteľnej Ivety Bartošovej rozpráva úspešná miniséria Iveta. Špeciálnou televíznou premiérou minisérie v dvoch častiach za sebou si televízia Markíza počas sobotných večerov pripomína jej jedinečnú osobnosť. V tretej epizóde prvej série, ktorá odštartuje už túto sobotu 27. apríla 2024 o 20:30 hod., budú diváci svedkami toho, ako si Iveta s Petrom Sepéšim kupujú auto a Petr sa pôjde predstaviť jej rodičom. Iveta je konečne slávna a šťastná. Zdanlivú idylku však narušia pochybnosti. Čo ak nie je jedinou ženou v Petrovom živote? Čo ak je vzťah, ktorému toľko obetovala, iba ilúziou? Hneď po tejto časti si diváci v sobotu večer budú môcť pozrieť aj prvú epizódu druhej série. Prenesieme sa do obdobia krátko po Nežnej revolúcii a Iveta v tom čase mieri na vrchol. Opakovane vyhráva anketu Zlatý slávik, predáva albumy po tisíckach a je vo vzťahu s mužom, ktorého všetci obdivujú. Ladislav s ňou však nežije, Iveta tak často zostáva sama. A keď sa dozvie, že jej osudová láska Petr Sepéši počas ich vzťahu splodil dieťa s inou ženou, je toho na ňu priveľa...

Smutná princezná popu: Príbeh
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Miniséria z dielne Voyo Originál vznikala vďaka množstvu rešerší či rozhovorov režiséra s ľuďmi, ktorí Ivetu Bartošovú v tom čase poznali. „Vrcholom pre mňa bolo, keď som dostal správu od Ivetinej sestry Ivany. Tá pustila minisériu svojej mame Svatave vo Frenštáte pod Radhoštěm a bola to práve ona, kto povedal peknú vec: mala pocit, že sa po dlhom čase opäť stretla so svojou dcérou. Bolo to pre mňa dôležité. Snažili sme sa nájsť a vyobraziť dievča, ktoré sa v osemdesiatych rokoch vydalo na cestu z Beskýd do Prahy. A kto vie lepšie, aká naozaj bola, než jej mama?“ povedal pred štartom druhej série režisér Michal Samir. Nedajte si ujsť pokračovanie úspešnej minisérie Iveta, ktorú TV Markíza prináša na obrazovky mimoriadne pri príležitosti smutného desiateho výročia tragickej smrti československej popovej hudobnej hviezdy Ivety Bartošovej. Ďalšie dve časti jej príbehu sú na programe už v sobotu od 20:30 hod. 

Viac o téme: Iveta BartošováMiniseriál
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu