Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Kedysi krásny spevák dnes spomína: Iveta nevedela zniesť jeho šialené emócie

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová (Zdroj: ČSFD)

Boli to idoly mládeže. Obaja plavovlasí, on nositeľ chlapčenského šarmu, ona so žiarivým dievčenským úsmevom. Michal Penk (55) a Iveta Bartošová († 48). Ale ani tento vzťah Ivete nevydržal. Bolo za tým niečo chorobné.

V zoznámení dvoch úspešných speváckych hviezd mal prsty Bartošovej manažér. "Chodili sme spolu sedem mesiacov, z toho štyri so mnou bývala. Keď to zistil jej manažér Gottlieb, išiel sa zblázniť. Nemal ma rád," prezradil Michal v relácii 7 vodopádov Honzu Dědeka a dodal, že nikdy nezabudne na prvý okamih, keď stretol Ivetu. "Zahorelo to medzi nami, ona sa začala červenať a ja som išiel domov a bol som zamilovaný až po uši. Bola čarovná, to bolo naozaj niečo," zaspomínal si. ichal Penk sa zamiloval na prvý pohľad. Krásnej Ivete Bartošovej sa nedalo odolať a spevák by jej zniesol modré z neba. Ako píše český denník Blesk.cz, do štyroch mesiacoch nasťahoval svoju milú do svojho domu. Zástupy Ivetiných ctiteľov však nemali koniec a Michal ju strážil natoľko, že speváčka nedokázala vydržať jeho šialenú žiarlivosť. Pár snov sa nakoniec rozišiel. 

Kedysi krásny spevák dnes
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

V mladosti mal sklony k vzbure a rebelstvu a neboli mu cudzie viaceré závislosti. Jeho otec chcel, aby sa stal hudobníkom. Penk hral na klavír brilantne a konzervatórium bolo jasnou voľbou. Jeho rodičia sa však rozviedli, Michal pričuchol k punkovému životnému štýlu a začal vynechávať školu. "Otec to nekontroloval. Začal som chodiť von s pankáčmi a do polovice roka som mal 180 neospravedlnených hodín. Potom sa to zlomilo. Asi by mi to odpustili, ale profesorka klavíra mi povedala, aby som uvoľnil miesto, ak tam nechcem chodiť," priznal sa úprimne Michal. O tom, že skutočne mal talent, svedčí skutočnosť, že zo sedemsto detí, ktoré sa prihlásili, bol medzi štyrmi vyvolenými, ktorí boli prijatí do školy.

Kedysi krásny spevák dnes
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube.cz)

Rovnako ako s Ivetou sa skončil Penkov vzťah s matkou jeho syna Christophera (32) Ivanou. On a jeho partnerka Ivana neboli zosobášení, ale žili spolu. "Žiarlil som ako pes. Strašne som žiarlil. Trpela tým Iveta a neskôr Ivana," spätne priznáva Michal, že si je vedomý toho, ako sa správal k svojim láskam. Bohužiaľ to nebolo možné kontrolovať, rovnako ako drogy, do ktorých spevák spadol priamo a narazil na dno. Dnes Michal hovorí, že je odliečený, ale prešiel peklom. Je to ten smutný príbeh, ktorý poznáme. Kolotoč liečení a návratu k drogám bol nekonečný. Našťastie si Michal uvedomil, že život stojí za to žiť, úspešne sa odliečil a abstinuje drogy. Opäť koncertuje a hoci drogy zanechali stopy na jeho kedysi peknej, dnes strhanej tvári, nestratil svojich fanúšikov. Jeho láska Iveta sa na jeho úspechy pozerá zhora. 

Viac o téme: Iveta BartošováMichal Penk
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu