Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Farár z Dunaja o zoznámení s manželkou: Vtipný príbeh... Ona si to celé vysvetlila INAK!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Peter Pecha je 34-ročný slovenský herec a hoci sa na scéne objavuje už nejaký ten rok, do povedomia širšej verejnosti sa dostal predovšetkým úlohou farára v úspešnom markizáckom seriáli Dunaj. Dnes večer sa objaví v šou Petra Marcina - Neskoro večer. A vyrozpráva tam aj vtipný príbeh o zoznámení s manželkou... Ona si to celé vysvetlila inak!

Už v sobotu 20. apríla o 21.35 h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer. Ten ako prvého privíta muzikálového speváka a herca Petra Pechu. Peter sa narodil v Malackách, vyrastal na Slovensku, no študovať išiel na Divadelnú fakultu Janáčkovej akadémie múzických umení v Brne. Tam sa zoznámil s herečkou a speváčkou Kateřinou Sedlákovou, ktorú si v roku 2019 vzal za ženu.

Ich zoznámenie však vôbec neprebehlo romanticky. Peter si z organizačných dôvodov prípravy stretnutia spolužiakov ročníka vypýtal telefónne číslo na Katarínu, ktorá si to doteraz vysvetľuje inak. Pozrite si ukážku, v ktorej sa dozviete viac, no nenechajte si ujsť celý rozhovor Petra Marcina a Petra Pechu už v sobotu večer o 21.35 na Jednotke v relácii Neskoro večer!

Farár z Dunaja o zoznámení s manželkou: Vtipný príbeh... Ona si to celé vysvetlila INAK! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Neskoro večerPeter Pecha
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu